Betoniparvekkeet ja -ulokkeet


Kylmäsilta on rakenneosa, jossa muodostuu lämpöhäviö. Ulkonevien rakenneosien, kuten parvekkeiden tai luhtikäytävien, kiinnitykseen jää tällainen kylmäsilta taustalla olevaa rakennetta vasten.

Tämän liitoksen on oltava hyvin eristetty, jotta ulkopuolelta tuleva kylmyys ei pääse sisään vahingoittamaan rakenteita. Jos lämmöneristys on puutteellinen, lämpöhäviö kasvaa, ja rakenteisiin saattaa kondensoitua vettä ja kasvaa hometta. Schöck Isokorb® ‑elementtien avulla kylmäsillat voidaan minimoida.

Schöck Isokorb® eriste-elementtejä käyttetään kaikenlaisten betonisten ulokkeiden kylmäsillan katkaisuun betonirakenteissa. Tähän lukeutuvat esimerkiksi betoniset ulokeparvekkeet, tuetut parvekkeet, pieliseinät, konsolit, palkit, kaiteet ja ullakkorakenteet. Mikäli huomataan, että suunntelussa rakenteessa on tarve viedä kuormia eristeen läpi, kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Käymme yhdessä läpi kyseinen tapaus ja löydämme siihen parhaiten eristävän ratkaisun.

Sarjaan sisältyy myös kaikkein tehokkaimmin eristävä Schöck Isokorb® CXT eriste-elementti, jossa terästangot on vaihdettu lasikuituisiin tankoihin, joiden eristävyys on yli 2 kertaa parempi kuin teräksen. Schöck Isokorb® CXT eriste-elementti eristää yli 30 % paremmin kuin vastaavat terästangoilla varustetut eriste-elementit, ja se on hyväksytty passiivitalorakentamiseen kylmäsillan katkona. Teräksen korvaaminen lasikuitumateriaalilla johtaa parempaan, jopa 27 prosenttia parempaan elinkaariarviointiin (CO₂-päästöt) tuotteen tuotannossa.

Schöck Isokorb® eriste-elementit ovat CE-merkittyjä.


OTA YHTEYTTÄPalvelemme numerossa
0207 430 890