Tuemme asiakkaitamme tuoteosasuunnittelussa

Tiesitkö, että tuemme rakennesuunnittelijoita jo kohteen alkuvaiheen mitoituksessa ja ongelmanratkaisuissa? Palvelulupauksemme perustuu haluun ja kykyyn auttaa jokaista asiakasta parhaan vaihtoehdon löytämisessä.

Tuotevastaavamme antavat jo heti suunnittelun alussa erilaiset toteutusvaihtoehdot vertailtavaksi, mikä helpottaa kaiken kokoisten urakoiden toteuttamista. Lisäksi asiakkaamme saavat joistakin tuoteryhmistä käyttöönsä kohdetta varten räätälöidyt tarkat tekniset laskelmat. Esimeriksi Wilhelm Modersohn GmbH ja Schöck Group ovat molemmat korkeasta laadustaan tunnettuja saksalaisia tuotevalmistajia. Molemmat ovat myös antaneet HauConin käyttöön omat laskentaohjelmansa.

Helpotamme suunnittelijoiden työtä

Timo Hiitola tuli kehitys- ja suunnittelupäälliköksi HauConille keväällä 2021. Hän on alusta asti tehnyt myös urakoihin liittyvää laskentaa. Timolla ja kesällä tiimiin liittyneellä Niklas Janssonilla on molemmille kertynyt työkokemusta kansainvälisesti toimivista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä.

- Olemme Niklaksen kanssa molemmat toimineet rakennesuunnittelijoina. Meille on siksikin tosi tärkeää, että voimme helpottaa heidän työtään ja olla tarvittaessa jo heti alkuvaiheessa apuna tuoteosasuunnittelussa, Timo kertoo.

Timo och niklas

Käytössä tuotevalmistajien laskentaohjelmat

- Meillä on erittäin hyvät suhteet useisiin ulkomaisiin tuotevalmistajiin. Käytämme erityistä tarkkuutta vaativien kuormia siirtävien järjestelmien mitoituksessa ja laskennassa valmistajien omaan käyttöönsä kehittämiä ohjelmia, vahvistaa Timo.

Timo ja Niklas kävivät tänä syksynä Wilhelm Modersohnin tehtaalla koulutuksessa.

- Talot ovat uniikkeja ja julkisivujen kuormat vaihtelevat. Voimme jatkossa tuottaa itse räätälöidyn muurauskannakkeiden suunnitelman, mikä säästää aikaa projektissa.

 

Vahvaa laatua ja rakentamisen innovaatioita jo yli 50 vuotta tuottanut saksalainen perheyhtiö Schöck tunnetaan myös oman alansa edelläkävijänä.

- Osallistumme yhdessä Schöckin kanssa jo suunnittelun alkuvaiheessa erilaisten parvekeripustusten toteutusvaihtoehtojen tarkasteluun ja laskemme mitoitukset.

Usein asiakkaan ja myyjän yhteys päättyy myyntihetkeen. HauCon on kirjaimellisesti alusta loppuun mukana. Pystymme esimerkiksi reagoimaan nopeasti ja löytämään työmaan tarvitseman korvaavan ratkaisun.

 

Niklas Jansson

+358 (0) 40 6739 487

 

Timo Hiitola

+358 (0) 50 412 1992

Palvelemme numerossa
0207 430 890