Polyfleece SX -kalvo ei päästä vettä vaeltamaan

Ankoxin uutuustuote Polyfleece SX® 1000 julkaistiin viime vuoden puolella Saksassa. Uudenlainen vedenpaine-eristyskalvo ei päästä vettä rakenteisiin vaan tarvittaessa ”korjaa itsensä”. Uskallamme sanoa, että oikein asennettuna se on varmuudella vesitiivis ratkaisu perustusten eristämiseen.

Polyfleece SX:n lanseeraus jäi viime syksynä kansainvälisten messujen peruuntuessa vähemmälle huomiolle. Hyvää kannatti kuitenkin odottaa Suomessakin.

Polyfleece SX Polyfleece SX

Meillä rakennetaan ympäri vuoden ja olosuhteet ovat loka-huhtikuussa kaukana otollisista. Perustuksia valaessa maapaineseinän eristäminen sateessa tai lumikuurossa ei ole missään oloissa ihanteellinen ratkaisu. Polyfeece SX tuo tilanteeseen konkreettista helpotusta. Uudenlaisen esiasennettavan eristyskalvon parhaita puolia on, että se on käytännössä olosuhderiippumaton.

Lisäksi asentaminen on huomattavasti perinteistä bitumieristeiden asennusta nopeampaa. Asennuksen voi tehdä rakentamisen ammattilainen ilman tulityölupaa tai erillisiä välineitä.

Polyfleece SX Polyfleece SX

Polyfleece SX:n vesitiiviyden varmistaa tiukka tartunta betoniin, jolloin vesi ei pääse kulkeutumaan eristeen alla. Kalvolla on myös yksi tärkeä ominaisuus, jota perinteisistä vedeneristyskalvoista ei löydy. Materiaali on ”itsekorjautuvaa” eli turpoava rakenne paikkaa jopa 100 mm2 reiän.

Tuotteesta on saatavilla radontiivistykseen soveltuva versio sekä erityispaksu Polyfleece SX® 1000 Wall 290, jolla on ominaisuuksiensa ansiosta 100 vuoden käyttöikä suolavesikohteissa.

Tuotteen ensimmäisiä asennuskohteita Suomessa on Destia Oy:n rakentama Porin Tahkoluodon satama BL-terminaali (4500 m2).

Lue lisää tuotteen ominaisuuksista.

Polyfleece SX Polyfleece SX

Tiesitkö jo, että autamme HauConilla rakentamisen ammattilaisia myös maavastaisten seinien vedeneristyksen suunnittelussa?  Meiltä ratkaisuvaihtoehdot hyvin tunteva tuotevastaava tuo jo suunnittelun alkuvaiheessa erilaiset toteutusvaihtoehdot vertailtavaksi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi. Annamme ehdotuksen, jonka avulla saat kestävän ja vesitiiviin ratkaisun samalla, kun säästät asennuskustannuksissa.

Jaakko Hautaviita, projektimyynti, HauCon Finland Oy, +358 44 217 4384, jaakko.hautaviita@haucon.fi

Palvelemme numerossa
0207 430 890