HauConin liikuntasaumalaitteet ja laakerit saatavilla dynaamisena blokkina AutoCAD-ohjelmistolle!

Haucon dynaaminen blokki AutoCAD-ohjelmistolle

Dynaamiset blokit tuovat nopeutta ja tarkkuutta suunnitteluprosessiin. Dynaamisia blokkeja käyttämällä kevennetään raskaita blokki / detaljikirjastoja. Yhden DWG-tiedoston takana löytyvät kaikki tarvittavat liikuntasaumalaitemallit. Muuttaaksesi blokin geometriaa, sinun ei tarvitse muuttaa itse blokkia, vaan muokkaat parametreja tai näkyvyyttä kätevien alasvetovalikoiden avulla.

HauConin dynaamisissa liikuntasaumalaiteblokeissa läydät vesitiiviin Conecto Park GA, sekä lattioiden Conecto DowelConecto Sinus ja K-Form liikuntasaumalaitteiden eri mallit. Valittavia parametreja mm. malli/tyyppi, liikevara, korkeus, kapasiteetti, materiaali.

HauConin dynaamisissa liukulaakeriblokeissa löydät SPEBA GMBH:n työnaikaiset laakerit, sekä pysyvät laakerit

Lisätietoa: info@haucon.fi


Palvelemme numerossa
0207 430 890