Talvi tulee! Talvituotekatalogi 2019-2020 julkaistu.

HauConin Uusi Talvituotekatalogi 2019-2020

Talvi lähestyy ja rakennusalalla on tärkeää valmistautua ajoissa haastaviin sääolosuhteisiin. HauCon on julkaissut uuden talvituotekataloginsa kaudelle 2019-2020, joka tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita talviolosuhteiden hallintaan.

Tärkeimmät Tuotteet

  • Lumennostopeitteet: Nämä peitteet suojaavat rakennustyömaita lumelta ja jäältä, varmistaen työmaan turvallisuuden ja tehokkuuden.
  • Betoninkovetuskaapelit: Kaapelit varmistavat betonin kovettumisen optimaalisesti kylmissä olosuhteissa, estäen halkeilua ja heikkoutta rakenteissa.
  • Termopeitteet: Eristävät peitteet, jotka auttavat säilyttämään lämpöä ja suojaamaan rakenteita kylmältä.
  • Roudansulatusmatot: Matot, jotka sulattavat maaperän routaa, mahdollistavat työskentelyn myös kovilla pakkasilla.

Tuotteen Hyödyt

HauConin talvituotteet auttavat rakentajia ja urakoitsijoita varmistamaan työmaan tehokkuuden ja turvallisuuden talvella. Käyttämällä oikeita suojatuotteita voidaan minimoida viivästykset ja varmistaa laadukas työnjälki.

Hankinta ja Lisätiedot

Tuotekatalogi on saatavilla HauConin verkkosivuilla, mistä voit myös tilata tuotteita suoraan. Käy tutustumassa tuotteisiin ja varmista, että työmaasi on valmis kohtaamaan talven haasteet.

Talvituotteet 2019-2020 Talvituotteet 2019-2020

Uusi talvituotekatalogi 2019-2020 julkaistu. Hanki nyt lumennostopeitteet, betoninkovetuskaapelit, termopeitteet ja roudansulatusmatot talven varalle!

Palvelemme numerossa
0207 430 890