Vierailu Schöckin Hollannin konttorissa Apeldoornissa

Agendalla oli Lennartin osalta keskusteluja lähivuosien strategioista ja kuluvan vuoden tavoitteiden tekemistä ja suunnittelua sekä keskustelua uusista tuotteista. Tärkeänä osana keskusteluja ovat aina asiakaskokemusten läpikäynti ja niiden perusteella tehtävät toiminnan kehityspäätökset. Lähitulevaisuudessa Schöck tulee lanseeraamaan Suomessa useita uusia palvelu- ja tuotekonsepteja, joilla laajennetaan sekä kylmäsiltakatkaisuun liittyvää osaamista Suomen rakennusteollisuudessa että erikoisraudoitteiden käyttöä. Jonas sai ensituntuman Schöckin kanssa toimimiseen ja hyödynsi koko vierailun tutustumalla henkilökuntaan, konsernin toimintaan ja tuotteisiin sekä oppimalla Schöckin laskentajärjestelmien käyttöä. Hänen tehtävänään tuleekin olla rakenteiden asiantuntijana asiakkaille päin, erityisesti erikoisraudoitteissa.

Koska kukaan ei pysty tehokasta työtä tekemään tyhjällä vatsalla, niin selvää oli, että pääsivät taas kerran nauttimaan erinomaisista kulinaarisista elämyksistä Apeldoornissa. Vanhassa lentohangaarissa tarjolla oli tuoretta merenelävävatia ja erinomaisesti valmistettuja liharuokia, valloittavia kasviksia, unohtamatta herkullisia jälkiruokia.

Kiitos Jeroen, Gerko, Andrieke, Gert-Jan ja Jelle mainiosta tapaamisesta. Voor snelle reünies 😊. 

Apeldoorn hangaari
Apeldoorn merenelävävati

Palvelemme numerossa
0207 430 890