HauCon vietti 30-vuotispäiväänsä Tanskan päätoimistossa Lystrupissa

Toukokuussa HauCon vietti 30-vuotispäiväänsä Tanskan päätoimistossa Lystrupissa. Haucon syntyi jo elokuussa 1988 jolloin isä Per ja poika Jan Haugaard perustivat perheyrityksen HauCon A/S. Siitä ajasta HauCon on kasvanut yhdeksi merkittävimmistä betonirakennusteollisuuden erikoistuotteiden ja ratkaisujen toimittajista. Meitä on nyt jo yli 100 innostunutta työntekijää pohjoismaissa. 

Vuoden 2018 aikana HauCon A/S rakennutti uudet toimisto- ja varastotilat Lystrupiin, jonka takia vuosijuhla siirrettiin keväälle 2019. Ja millaiset juhlat sitten olivatkaan! Yhteen isoon varastohalliin oli rakennettu vastaanottotila, jossa kaikki yli 160 kutsuvierasta kokoontuivat tutustumaan toisiinsa ja nostamaan maljan 30-vuotisen HauConin kunniaksi. Peitetty hämärä käytävä johti väen varsinaiseen juhlasaliin, kukkalaittein, kandelaaberein ja jättimäisine kattokruunuin koristeltuun 1800-luvun tyyliseen ”ballroomiin”. Pyöreisiin pöytiin tarjoiltiin tanskalaisen Michelin-kokin loihtima neljän ruokalajin illallinen. Eniten vaikutti keittiöhenkilökunnan taito tuoda pöytään täydellisesti valmistettuja ja oikeanlämpöisiä ruoka-annoksia kaikille 160 vieraalle yhtä aikaa. Ilta jatkui siirtymällä seuraavaan tilaan, jossa tanssilattialla heiluteltiin erityisesti kasari- ja ysäritahteihin ja baari loihti teemaan sopivia drinkkejä.

Illan aikana syntyi monia uusia tuttavuuksia ja vahoja vahvistettiin. Sekä HauConin henkilökunta, että ulkopuoliset kutsuvieraat viihtyivät hyvin ja illasta jäi varmasti kaikille unohtumaton muisto.

Kiitos, HauCon A/S, erinomaisesti järjestetyistä juhlista. On ilo olla osa tätä isoa perhettä pohjoismaissa. 

Haucon fest
Haucon fest
Haucon fest
Haucon fest

Palvelemme numerossa
0207 430 890