Schöckin IQlick aloittaa parvekerakentamisen uuden aikakauden

Vahvaa laatua ja rakentamisen innovaatioita jo yli 50 vuotta tuottanut saksalainen perheyhtiö Schöck tuo jälleen uutta ajattelua rakentamiseen. Yhtiö tunnetaan oman alansa johtavana tuotekehittäjänä ja edelläkävijänä. Schöckin uutuustuote iQlick sopii sekä uudis- että korjausrakentamisen kohteisiin.

Nyt Pohjoismaissa lanseeratulla järjestelmällä on monia etuja. Rakentajille tuo selvää helpotusta, että se mahdollistaa useimpien parvekemallien asentamisen jälkikäteen ilman tuentaa. Rakennusyhtiöt tuntevat hyvin tilanteet, jolloin ahtailla tonteilla tai liikenteellisesti haastavissa paikoissa joudutaan pystyttämään ja purkamaan tukirakennelmia hankalissa olosuhteissa. IQlickin avulla työmaan logistiikka helpottuu ja tuentakaluston poisjäännistä tulee suoraan kustannussäästöä.

IQlick sopii sekä tavallisiin betoniparvekkeisiin riippumatta valmistajasta (myös valmisparvekkeet) että kuitubetoniparvekkeisiin. Välipohjarakenne voi olla paikallavalettu betoni, kuorilaatta, ontelolaatta tai Lujabetonin Superlaatta, johon IQlick on valmiiksi asennettu. Lisäksi yksittäisen parvekkeen asennus on todella nopeaa, yleensä vain noin 15 minuuttia. Parveke voidaan kuormittaa täysin heti asennuksen jälkeen.

Tiesitkö jo, että koulutamme HauConilla rakentamisen ammattilaisia parvekeripustamisen suunnittelussa, asentamisessa ja käytössä?  Näin myös IQlickin kohdalla. Osallistumme yhdessä Schöckin kanssa jo suunnittelun alkuvaiheessa erilaisten toteutusvaihtoehtojen tarkasteluun ja reunaehtojen määrittelyyn.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi. Annamme ehdotuksen, jonka avulla saat kestävän ratkaisun ja tuotat säästöä parvekkeiden kokonaiskustannuksiin.  Schöck toimittaa kaikki tuotteensa, myös uuden iQlick-järjestelmän 2–2,5 viikon toimitusajalla.

HauCon Finland Oy, osastopäällikkö Lennart Söderströmlennart.soderstrom@haucon.fi, p. 0400 774 776

Schöck IQlick B

Palvelemme numerossa
0207 430 890