Recostal vaarnatut työsaumaraudoitteet lisätty HauConin Tekla Warehouse sivustolle!

Tekla warehouse banner

HauCon Finland on avannut oman Tekla Warehouse sivuston! Ensimmäisenä ladattavana komponenttina lötytyy vertikaalisesti vaarnattu työsaumaraudoite Recostal RSV. Horisontaalisesti vaarnattu työsaumaraudoite Recostal RSH päivittyy Tekla Warehouseen muutaman viikon sisällä.

Linkki HauConin Tekla Warehouse sivustolle:

https://warehouse.tekla.com/#!/organization/e9f98aa0-a9be-4914-8421-95535dae2287

Suora linkki Recostal RSV Custom komponenttiin:

https://warehouse.tekla.com/#!/catalog/details/fa517cee-4bab-4a7d-8519-8dc3dab31256

Komponentit ovat yhteensopivat useimpien Tekla Structures versioiden kanssa.

Tekla Warehouse sisältää sovelluksia, räätälöityjä komponentteja, osia, profiileja, materiaaleja, kuten teräs- ja betonilaatuja, pultteja, raudoituksia, verkkoja, muotoja ja malleja Tekla Structures ohjelmistolle. Todelliset toimittajien osat malleissa johtavat tarkempaan materiaalitietoon suunnittelua ja hankintoja varten - ja valmiiden sisältöjen käyttö nopeuttaa mallintamista ja vähentää yhteentörmäyksiä.


Palvelemme numerossa
0207 430 890