HauConille alan johtavan valmistajan, IBS Technics:in tulvasuojajärjestelmien edustus.

Ympäristn tulvasuojaus koottava 2

HauCon on iloinen saadessaan ilmoittaa, että se on aloittanut yhteistyön alan johtavan tulvasuojajärjestelmien valmistajan, IBS Technicsin, kanssa. Tämä uusi edustus mahdollistaa HauConille huipputason tulvasuojaratkaisujen tarjoamisen asiakkailleen. IBS Technics tunnetaan korkealaatuisista ja luotettavista tulvasuojajärjestelmistään, jotka ovat käytössä ympäri maailmaa. Yhteistyön myötä HauCon pystyy vastaamaan entistä paremmin asiakkaidensa tarpeisiin ja tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja tulvasuojaukseen.

Tulvasuojajärjestelmiin kuuluvat muun muassa mobiilit tulvapadot, pysyvät tulvaseinät ja muut innovatiiviset ratkaisut, jotka suojaavat tehokkaasti tulvavahingoilta. IBS Technicsin tuotteet ovat suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita ja ne ovat helposti asennettavissa sekä ylläpidettävissä.

HauConin tavoitteena on tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia tuotteita ja palveluita, ja yhteistyö IBS Technicsin kanssa on tärkeä askel tässä pyrkimyksessä. Tämä edustus vahvistaa HauConin asemaa johtavana rakennus- ja infraratkaisujen toimittajana ja tarjoaa asiakkaille entistä laajemman valikoiman korkealaatuisia tulvasuojaratkaisuja.

Linkki: tulvasuojaus

Lisätietoja: info@haucon.fi

Palvelemme numerossa
0207 430 890