Schöck Isokorb®. Uusi aika - uudet nimet.

Uudet schöck nimet

Schöck Isokorb®.
Uusi aika - uudet nimet.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää tukea rakennushankkeeseesi. Jotta pysyisit helpommin selvillä kasvavasta tuotevalikoimasta, otamme Schöck Isokorb® -tuotteille käyttöön uuden nimeämisjärjestelmän 2. maaliskuuta 2020 alkaen. Tällä toimella tehostamme tuoteohjelmaamme ja valmistelemme sitä digitaalista tulevaisuutta varten. Uusien nimien lisäksi esittelemme myös lyhyen koodin, jonka linkitämme Schöck Isokorb® -osiin jokaista projektia kohden. Käyttäjänä voit helposti löytää oikean Schöck Isokorb® -osan tarvitsematta tietää nimeä.

Tässä on selostettu tarkemmin tuotteiden uusi nimeämisrakenne. Jos sinull aon kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen lennart.soderstrom@haucon.fi.

Jo suunnitelluissa rakennushankkeissa voit tietysti käyttää tänä vuonna edelleen vanhoja nimikkeitä. Uusien rakennushankkeiden yhteydessä pyydämme käyttämään uusia nimiä.

Julkaistu: 21.02.2020

Palvelemme numerossa
0207 430 890