Alsiperchan putoamisenestojärjestelmien edustus HauConille

Alsiperchan Putoamisenestojärjestelmien Edustus HauConille

HauCon Oy on solminut edustussopimuksen Alsiperchan putoamisenestojärjestelmien kanssa. Tämä yhteistyö tuo markkinoille uusimpia innovaatioita työturvallisuuden parantamiseksi.

Uudet Turvallisuusratkaisut

Alsiperchan putoamisenestojärjestelmät edustavat huippuluokan teknologiaa, joka on suunniteltu estämään putoamiset ja parantamaan työturvallisuutta. Näissä järjestelmissä yhdistyvät kestävyys, luotettavuus ja helppokäyttöisyys, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan rakennus- ja teollisuussektorille.

Sertifioinnit ja Korkea Laatu

Kaikki Alsiperchan tuotteet täyttävät kansainväliset turvallisuusstandardit ja ovat sertifioituja. Tämä takaa, että käytössäsi on luotettavat ja testatut ratkaisut, jotka täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

Yhteistyö ja Asiantuntemus

HauConin ja Alsiperchan yhteistyö tuo asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää alan johtavaa osaamista ja teknologiaa. Meidän tavoitteemme on edistää turvallisuutta ja luoda ympäristö, jossa työntekijöiden hyvinvointi on etusijalla.

Ota Yhteyttä

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme lisätietojen saamiseksi. Meillä on laaja kokemus työturvallisuuden parantamisesta, ja autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Linkki: turvallisuustuotteet 

Lisätietoja: info@haucon.fi

Jaakko Hautaviita, p. 044 217 4384

 

Alsipercha / Alupercha putoamissuojausjärjestelmä Alsipercha / Alupercha putoamissuojausjärjestelmä

Palvelemme numerossa
0207 430 890