Konteista edustava konttori HauConille

Yrityksemme kasvaa ja siirsimme syksyllä kaiken toimintamme uusiin tiloihin, teollisuushalliin Espoon Vanttilaan. Tilan kehittäminen yrityksen tarpeisiin sopivaksi synnytti idean uudenlaisesta moduuliratkaisusta, joka sopii teollisuuden ja tukkukaupan yritysten tarpeisiin laajemminkin.

- Teollisuushalleissa toimivat yritykset tarvitsevat nykyisin yleensä vain vähän toimistotilaa ja tilanne oli sama meilläkin, kertoo toimitusjohtaja Björn Lindgren projektin taustoista. Löysimme varastollemme erinomaisen tilan, mutta vanhanaikaisten toimistokopperoiden sijaan halusimme sinne viihtyisiä tiloja asiakaspalveluun ja neuvotteluihin sekä helposti muunneltavia toimistotyöpisteitä.

Suunnittelutoimisto Pen & Hammer ja modulirakentaja Algeco Oy pyydettiin mukaan projektiin. Lasiseinäiset vastaanotto-, työ- ja sosiaalitilat reunustavat nyt keskelle jäävää terassia, joka on luonnollinen kohtaamis- ja kokouspaikka. Toimistotilat kasvavat yrityksen mukana, sillä kontteja voidaan asettaa vierekkäin ja päällekkäin sen mukaan, miten tilan korkeus antaa myöten.

HauCon tarvitsi alun perin vain lisää varastotilaa betonirakentamisen tarvikkeita varten voidakseen palvella asiakkaidensa työmaita paremmin niiden päivittäisissä tarpeissa.

- Päätimme kuitenkin satsata samalla nykyaikaisiin ja uutta ajattelua edustaviin työtiloihin. Tuotteemme ovat alansa huippua, teknisiä edelläkävijöitä ja haluamme, että se näkyy kaikessa tekemisessämme. Uusiin tiloihin kutsuu asiakkaita mielellään neuvotteluihin ja tuotekoulutuksiin sekä tutustumaan tuotteisiin ja teknisiin ratkaisumalleihin. Tilat myös innostavat kasvavaa omaa organisaatiota yhdistelemään ketterästi erilaisia osaamisia ja ottamaan asiakkaat tiiviisti mukaan työhön, kertoo Björn Lindgren tilojen vaikutuksista työn tekemiseen.

Tervetuloa tutustumaan!

Kumppanimme projektissa:

Ab Pen & Hammer Oy
Algeco Oy 

Palvelemme numerossa
0207 430 890