Jouko Tokoi

Jouko on myyntiedustaja, jonka tehtäviin kuuluu paikallavalutuotteiden myynti, johon sisältyy mm. liikuntasaumat, työsaumaraudoitteet sekä betonin vedeneristystuotteet.Töynkuvaan kuuluu myös suunnittelijoilla ja rakennusliikkeiden aluekonttoreissa käynti, jossa hän käy antamassa tietoa tuotteista sekä uutuuksista. Myös käynti työmaalla antamassa teknistä tukea on tärkeää ja kertoa vaihtoehdoista työn nopeuttamiseksi.

”Lähiaikoina tulleita mielenkiintoisia tuotteita ovat mm. K-Form valurajaaja. Tuote on muovia ja näin ollen edullinen, kevyt, monikäyttöinen sekä nopea asentaa. Se sopii myös hyvin liikuntasaumalaitteeksi kohteissa, joihin ei ole tarvetta pinnaraudoitteeseen. Toinen mielenkiintoinen tuote on Polyfleece, esiasennettava vedeneristyskalvo, joka asennetaan valun yhteydessä tai elementtiin valmiiksi tehtaalla. Se käy hyvin huovan tilalle maanpaineseiniin ja säästää työmaalla aikaa.”

”Alkuperäinen ammattini on yo-pohjainen talonrakentaja. Olen tehnyt rakennusalan töitä, mutta siirryin 90-luvun puolivälissä myyntitöihin. Olen työskennellyt mm. rautakaupassa yritysmyynnissä 5 vuotta sekä kiinnikealan teknisenä myyjänä 9 vuoden ajan. Pidän ja arvostan työssäni vapautta tehdä ja suunnitella työni. Pidän myös hyvistä asiakaskontakteista ja maaliin saatetuista projekteista. Hienoa on myös oppia uusia tuotteita ja niiden soveltamista asiakkaiden kanssa. Minulle on tärkeää löytää asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu ja palvella hyvin. Vapaa-ajalla harrastan kuntosalilla käyntiä, pyöräilyä ja kävelyä.”

Jouko Tokoi

Palvelemme numerossa
0207 430 890