HauCon Finland vahvistaa myyntitiimiään

HauCon avaa 1.2 myyntikonttorin Tampereelle. Alueen myynnistä tulee vastaamaan Jouko Tokoi.

Jouko on 50 vuotias myynnin ammattilainen ja on suurimman osan työurastaan myynyt työmaille kiinnikkeitä sekä sähkötyövälineitä. Toinen puoli Joukon ammattitaidosta tulee siitä että hän on tehnyt kirvesmiehen töitä joten työmaiden arkitodellisuus ja haasteet ovat hänelle tuttuja.

”Vuodet edellisessä työssä ovat antaneet minulle paljon näkemystä alan toimintatavoista sekä asiakkaiden oikeasta hoitamisesta.”

Jt naama

Pääkaupunkiseudulle ja Lounais-Suomen alueelle saimme jo syksyllä lisävoimia.

Jaakko Hautaviidalla on pitkä kokemus asiantuntijamyynnistä rakennusteknisten tuotteiden parissa mm. Ardexin, BASF:in ja Halfenin ajoilta joten hän tuntee hyvin rakennuskemikaalit sekä elementtitehtaiden käyttämät betonitarvikkeet ja -kiinnikkeet. Jaakko on koulutukseltaan rakennusmestari ja on uransa aikana tehnyt sekä myyntityötä että antanut tuotekoulutusta eri sidosryhmille.

” Pitkällä kokemuksella, laadukkailla tuotteilla ja rennolla asenteella autetaan yhteistyökumppaneita.”

Jaska5
Julkaistu: 31.01.2017

Anna määrä

Lisää