SkyReach-turvaorsi Combisafelta

COMBISAFE ESITTELEE SKYREACH-TURVAORREN – PUTOAMISSUOJAUS NOUSEE UUSIIN KORKEUKSIIN

Honeywell-konserniin kuuluva COMBISAFE on johtava väliaikaisten suojaratkaisujen toimittaja. Nyt COMBISAFE on tuonut markkinoille SkyReach-turvaorren , monipuolisen riippuvan putoamissuojajärjestelmän, joka suojaa rakennustyöntekijöitä putoamasta korkealta. Korkealta putoaminen on alan suurin kuolemaan johtavien onnettomuuksien syy(1). SkyReach-turvaorren käyttö on helppoa ja nopeaa, ja se on yhteensopiva kaikentyyppisten henkilökohtaisten putoamissuojainten kanssa. Turvaorsi on testattu ja hyväksytty yhteensopivaksi Millerin® Falcon-tuotevalikoiman kanssa. Valikoima sisältää kelautuvia tarraimia, jotka sopivat erinomaisesti kansilaudoituksen asentamiseen, ajoneuvojen lastaamiseen ja purkamiseen sekä työskentelyyn etureunassa.

”Asiakkaamme ovat kertoneet meille perinteisten riippuvien putoamissuojajärjestelmien rajoitteista ja etenkin siitä, että sekä niiden asentaminen että siirtäminen vaatii aina nosturin käyttöä”, Combisafen tuotepäällikkö Wayne Kensett kertoo. ”SkyReach-turvaorsi on kevyt ja kannettava. Yksi työntekijä pystyy kuljettamaan, asentamaan ja lukitsemaan turvaorren paikalleen muutamassa sekunnissa ilman nosturin apua. Järjestelmän purkaminen ja siirtäminen on yhtä vaivatonta. Tämä on alalle suuri harppaus, joka säästää valtavasti aikaa ja rahaa.”

SkyReach-turvaorsi painaa vain 25 kg, ja saatavana on kaksi eri kiinnikevaihtoehtoa: valuholkkia käytetään betonirakenteissa kansilaudoituksen yhteydessä, ja teräslaippapidikettä käytetään putoamissuojajärjestelmänä, kun ajoneuvoja lastataan ja puretaan teräsrakenteen vieressä.

Muottitöissä valuholkki mahdollistaa 360 asteen työskentelyn. Taittuva puomi ja tuki tarjoavat 8,5 metrin työskentelysäteen ja lähes 230 m2:n työskentelypinta-alan. Kun tietty alue on valmis, käyttäjä voi kiinnittää omat henkilökohtaiset putoamissuojaimensa nopeasti ja helposti viereiseen SkyReach-turvaorteen ennen siirtymistä seuraavalle työskentelyalueelle.

SkyReach-turvaorsi on yhteensopiva ajoneuvojen lastaamisessa ja purkamisessa käytettävän COMBISAFE-lastausjärjestelmän kanssa. Kun tilaa on vähän, turvaortta voidaan käyttää myös teräslaippapidikkeen kanssa. Pidike voidaan lukita paikalleen kaikkiin halkaisijaltaan 150–450 mm:n teräspalkkeihin. Pidikkeen ja SkyReach-turvaorren ansiosta työntekijät voivat käyttää ajoneuvojen lastauslavoja turvallisesti ja etureunassa työskentely on entistä turvallisempaa.

SkyReach-turvaorsi täyttää standardin SFS-EN795:2012 tyypin B (henkilökohtaiset putoamissuojaimet) vaatimukset, ja tuotteella on DEKRA EXAM GmbH:n myöntämä CE-hyväksyntä. Lisätietoa saa numerosta 0207 430 890 sekä Internet-sivustolta www.combisafe.fi.

Anna määrä

Lisää