Betoniparvekkeiden jälkiasennus Schöck IDock®-järjestelmällä.

Schöck IDock

Schöck IDock® -järjestelmän avulla betonielementit voidaan ankkuroida rakennuksen runkoon jälkikäteen. Tämä vallankumouksellinen ratkaisu tarjoaa rakennusprosessissa parempaa tehokkuutta ja huomattavia säästöjä. Elementtirakenteiset parvekkeet, käytävät ja katokset ovat tästä lähtien täysin kantavia ja kuormitettavissa jo 24 tuntia asentamisen jälkeen. Siinä missä aiemmin tarvittiin tilapäisiä, monen kerroksen korkuisia telineitä viikkojen tai kuukausien ajaksi, Schöck IDock® -järjestelmää käytettäessä niitä tarvitaan vain yhden päivän ajan. Laske, kuinka paljon säästöä syntyy telinemateriaaleissa sekä telineiden rakennus- ja purkuajoissa! Julkisivuelementtien asentaminen ja viimeistely voidaan nyt aloittaa helposti jo paljon varhaisemmassa vaiheessa.

Schöck IDock® -järjestelmän avulla säästyy runkorakennusvaiheessa uskomattoman paljon aikaa. Rungon ja elementtien asennus voidaan nyt tehdä toisistaan riippumatta. Tästä saadaan huomattavaa etua nostokurjen optimaalisen käytön ja nopeamman rakennusajan ansiosta. Kun elementit voidaan kiinnittää jälkikäteen, vältytään lisäksi puhtaiden ja helposti vahingoittuvien elementtien vaurioilta runkorakennusvaiheessa. Näin ei myöskään tarvita kalliita korjaustoimenpiteitä. Schöck IDock® -järjestelmä antaa rakennusprosessiin aivan uudenlaisen lähestymistavan. Urakoitsijalle ja elementtiteollisuudelle muodostuvat uudenlaiset pelisäännöt, jotka tarjoavat merkittävää tehokkuus- ja kustannusetua. Schöck IDock® -järjestelmä on lyhyesti sanottuna vallankumouksellinen ratkaisu. Se perustuu toimivaksi todettuun ja saatavilla olevaan tekniikkaan sekä Schöckin taattuun laatuun.

Schöck IDock® -tuotteiden edut:

  • Telineitä ei tarvita pitkään
  • Nopeampi ja kustannustehokkaampi rakentaminen
  • Joustava suunnittelu valmiselementtien avulla
  • Estää elementin vahingoittumista runkorakentamisen aikana
  • Ankkurointi Schöck Isokorb® -tuotteilla

Anna määrä

Lisää