Pääkaupunkiseudun infra rakentuu HauConin pilarimuotteilla

HauConin pilarimuotit nopeuttavat rakentamista muun muassa Helsingin rautatieaseman paikoitushallin, Länsimetron Ruoholahden asematyömaalla sekä Länsimetron SRV:n työmaalla Tapiolassa. Ensimmäisessä pääurakoitsija on Lemminkäinen ja aliurakoitsija Keski-Suomen Betonirakenne Oy, Ruoholahdessa urakoi Skanska Infra Oy ja Tapiolassa Top Building Oy.

HauCon pilarimuotti on valmistettu vahatusta kartongista. Putket ovat sisäpinnaltaan pvc-kalvoa, joka poistaa tarpeen muottiöljyä.

Varastointi, käsittely ja muotin purkaminen helppoa

Muotin ulkopinnan vahattu kartonki toimii säärasitussuojana, mikä on etu varastoitaessa muotteja työmaalla. Purkaminen työmaalla on helppoa, sillä putkessa on niin sanottu vetoketjupurku. Putken pituussuunnassa on rautalanka, jota vetäisemällä putki halkeaa ja muotin ottaminen pilarin ympäriltä käy vaivattomasti. HauCon pilarimuotin keveys tuo työmaalle työaika- ja logistiikkasäästöjä. Putkimateriaali sopii energiajakeeksi, joten se ei ole ongelmajäte.

Putket valmistetaan määrämittaisina eri tilauksesta. Varastokokona putkipituus on kolme metriä. Putkia on saatavissa 50 mm välein halkaisijoilla 150–600 mm.

HauCon pilarimuotin edut

  • vahattu kartonkipinta on sääsuoja

  • kevyt käsitellä

  • helppo purkaa

  • ei vaadi muottiöljyä

  • sopii energiajätteeksi

Pilarimuottikuva

Anna määrä

Lisää