Uusimman sukupolven Schöck Isokorb XT tyyppi K-O lämmöneristystä ja kantokykyä on optimoitu entistäkin paremmin. Elementti perustuu Tehokkaasta 120 mm Neopor-Eristeestä ja uusista HTE Compact puristusosilla. Neopor-Eristeen matala lämmönjohtavuus (0,03 W/mK) ja korkea puristuslujuus (200 kPa) takaavat tehokkaan eristyksen ja kestävän tuotteen. HTE Compact puristusosa on edeltäjäänsä tehokkaampi katkaisemaan lämpösillan ja kestää enemmän puristusta korkealujuuskuitubetonin ansiosta.

Schöck Isokorb XT tyyppi K-O ulokeparvekkeen ankkurointijärjestelmä on Saksan Dramstadtissa toimivan Passivhaus Institutin sertifioima ”energiaa säästävänä komponenttina” ulokeparvekeliitoksissa. Elementti ratkaisee lämpöhäviö ongelman ulokeparvekkeissa ja auttaa saavuttamaan korkeat eristevaatimuksia ja standardeja passiivitalorakentamisessa.

Schöck Isokorb Xt tyyppi K-O vakio korkeus on 160–250 mm.

Tyyppi K-O käyttötarkoitus on ripustaa ulokeparvekkeet erikorkoon kuin kantava välipohja. Jos välipohja ei ole suoraan ulokeparvekkeen takana, niin voidaan XT Tyyppi K-O ripustaa tarpeeksi paksusta seinästä.

Lisätietoa meidän projektipalvelustamme missä laskemme ja mitoitamme sopivat osat projektillenne, saatte lähettämällä S-postia: info@haucon.fi tai soittamalla meidän Schöck asiantuntijallemme Lennart Söderströmille +358 400 774 776

 

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890