Schöck

Schöck on kansainvälinen yritys, jolla on 14 toimipaikkaa ja yli 1000 työntekijää ympäri maailman. Suomessa HauCon Finland Oy toimii Schöckin virallisena jälleenmyyjänä. Schöck tunnetaan asiantuntevasta ja luotettavista palveluista sekä tuotteista, jotka täyttävät markkinoiden tarpeet. Yrityksen alkuperä on Saksan Baden-Badenista missä rakennusinsinööri Eberhard Schöck perusti yrityksen, joka keskittyi ratkaisemaan kylmäsillan katkaisuun. Keksinnöt mullistivat rakennusalaa ja asetti alalle uudet standardit. Schöckin uutuudet kehittävät alaa vielä tänäkin päivänä. Schöckin tuotteet parantavat rakenteen toimivuutta ja lisäävät suunnittelun vapautta. Kätevät tuotteet edesauttavat asennuksen sujuvuutta ja nopeutta. Schökin ja HauCon Finlandin paras rakennusmateriaali on kokemus.

Schöckin erikoisosaaminen on kylmäsiltojen katkaisussa sekä ankkurointitekniikassa. Valikoimassa olevat erikoistuotteet ratkaisevat vaikeimmatkin rakenteelliset ongelmat kuten kylmäsiltojenkatkaisu ja askeläänten vaimennus.

Schöck-tuoteryhmän tuotteiden käyttö suunnitellaan kohdekohtaisesti, ja niiden tilaaminen ja toimittaminen edellyttää yhteydenottoa Hauconiin. Voit lähettää kyselyn osoitteeseen info@haucon.fi.

Schöckin CAD/BIM kirjasto sisältää tuotteista objektit (DWG, IFC, REVIT, ARCHICAD). Tästä kirjastoon.

Tämän lisäksi HauCon on kehittänyt valmiita detaljiratkaisuja erilaisille Schöck tuotteille HauConin Prodlib-kirjastoon. Tästä HauCon Prodlib kirjastoon.

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi koko 23,4mt

Palvelemme numerossa
0207 430 890