Muottiöljyt

Muotinirrotusaineella estetään sekä betonipinnan että muottimateriaalin vaurioituminen muotin purun yhteydessä. Sopivalla muottimateriaalin valinnalla ja muotinirrotusaineen yhdistelmällä pystytään vähentämään betonipinnan huokoisuutta. Muotinirrotusaine tiivistää muottimateriaaleja (esim. sahatavara) ja estää veden imeytymistä muottimateriaaliin, jolloin betonipinnasta tulee vaaleampi. Muotinirrotusaineiden käyttö myös helpottaa muotin puhdistusta myös muualta kuin muottipinnan alueelta. Runkorakenteiden ja etenkin niiden reuna-alueiden huolellinen öljyäminen helpottaa muotin käsittelyä ja uudelleen kokoamista sekä osien yhteensopivuutta ja tiiveyttä. 

Biodem LT muottiöljy

Biodem LT on alhaiseen lämpötilaan soveltuva muottien irrottamista hidastava, kasvisöljypohjainen muottiöljy.
Tuotekoodi Nimi Pak. Lavalla Lisää tarjouspyyntöön
114312 Muottiöljy Biodem LT 25L 25 kpl  astia
astia
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.
114113 Muottiöljy Biodem LT 215L 1 astia  
astia
Lisää
Lisätty  tarjouspyyntöön!
Koriin lisäys epäonnistui.

Muottimateriaalin ja muottipinnan valinnalla voidaan vaikuttaa ratkaisevasti betonipinnan laatuun, tekstuuriin ja värisävyyn. Muottipinta voi olla sileä, karkea tai kuvioitu, jolloin pinta voi olla vastaavasti tekstuuriltaan ja värisävyltään hyvin erilainen, vaikka betonin koostumus olisi sama. Nykyaikainen muottitekniikka mahdollistaa nopean teollisen tuotannon. Rakennesuunnittelulla sekä tuotannonsuunnittelulla luodaan perustekijät kohteen toteutukselle ja muottitekniikan hyödyntämiselle. Yhtä tärkeänä tekijänä muottien kanssa niiden käytön osaaminen ja työntekijöiden ammattitaito, sekä oikeiden muotinirrotusaineiden käyttö.

Muottiöljy ruisku

Muotinirrotusaineen edut:

  • Estetää sekä betonipinnan että muottimateriaalin vaurioituminen muotin purun yhteydessä.
  • Betonipinnoista tulee puhtaammat, pölyämättömät ja huokosten määrä pinnalla vähenee.
  • Tiivistää muottimateriaaleja (esim. sahatavara) ja estää veden imeytymistä muottimateriaaliin jolloin betonipinnasta tulee vaaleampi.
  • Suojaavat myös muotteja, jolloin kuluminen, likaantuminen ja ruostuminen vähenevät.
Lautamuotti

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi koko 23,4mt

Palvelemme numerossa
0207 430 890