Kierteitetty nostosilmukka (TBL) on valmistettu korkealaatuisesta teräsvaijerista EN 12385-4 mukaisesti, ja se on liitetty teräsholkkiin, joka on valmistettu S355JR teräksestä. Jokaiseen taivutettuun nostolenkkiin kiinnitetään tarra, jossa on merkitty sallittu kuorma ja kuormituskokeen koodinumero. Tarkista ennen käyttöä, että vaijerit ovat hyvässä kunnossa. Älä käytä, jos lankakaapeli on taipunut, puristunut tai mutkalla tai jos ulkokerros on löystynyt. Hävitä nostolenkki, jos lanka on syöpynyt standardin EN 13414-1 mukaisesti.

 

Vältä teräsvaijerin taivuttamista, kun elementtiyksikkö on varastossa. Paljaat silmukat voidaan kiinnittää tavallisiin nosturin koukkuihin, mutta nosturin koukun kaarevuussäteen tulee olla vähintään yhtä suuri kuin vaijerin halkaisija. On välttämätöntä tarkistaa, että vaijeri on hyvässä kunnossa, eikä siinä ole katkennutta, murtunutta tai purkautunutta lankaa. Taivutettuja nostolenkkejä, joissa on vaurioita, ei tule käyttää.

Tämä nostojärjestelmä soveltuu käytettäväksi yhden jakson aikana tuotannosta lopulliseen asennukseen. Ne eivät sovellu monikäyttösovelluksiin!

CE-Merkitty

 

Tutustu tuotteisiin katalogissamme!

Lataa katalogi

Palvelemme numerossa
0207 430 890