Betoniparvekkeet ja -ulokkeet

Kylmäsilta on rakenneosa, jossa muodostuu lämpöhäviö. Ulkonevien rakenneosien, kuten parvekkeiden tai luhtikäytävien, kiinnitykseen jää tällainen kylmäsilta taustalla olevaa rakennetta vasten. Tämän liitoksen on oltava hyvin eristetty, jotta ulkopuolelta tuleva kylmyys ei pääse sisään vahingoittamaan rakenteita. Jos lämmöneristys on puutteellinen, lämpöhäviö kasvaa, ja rakenteisiin saattaa kondensoitua vettä ja kasvaa hometta. Schöck Isokorb® ‑elementtien avulla kylmäsillat voidaan minimoida.

Isokorb xt combar

Schöck Isokorb® eriste-elementtejä käyttetään kaikenlaisten betonisten ulokkeiden kylmäsillan katkaisuun betonirakenteissa. Tähän lukeutuvat esimerkiksi betoniset ulokeparvekkeet, tuetut parvekkeet, pieliseinät, konsolit, palkit, kaiteet ja ullakkorakenteet. Mikäli huomataan, että suunntelussa rakenteessa on tarve viedä kuormia eristeen läpi, kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Käymme yhdessä läpi kyseinen tapaus ja löydämme siihen parhaiten eristävän ratkaisun.

Sarjaan sisältyy myös kaikkein tehokkaimmin eristävä Schöck Isokorb® CXT eriste-elementti, jossa terästangot on vaihdettu lasikuituisiin tankoihin, joiden eristävyys on yli 2 kertaa parempi kuin teräksen. Schöck Isokorb® CXT eriste-elementti eristää yli 30 % paremmin kuin vastaavat terästangoilla varustetut eriste-elementit, ja se on hyväksytty passiivitalorakentamiseen kylmäsillan katkona. Teräksen korvaaminen lasikuitumateriaalilla johtaa parempaan, jopa 27 prosenttia parempaan elinkaariarviointiin (CO₂-päästöt) tuotteen tuotannossa.

Schöck Isokorb® eriste-elementit ovat CE-merkittyjä.


Parvekkeiden kiinnitys- ja eristysratkaisut

Schöck edustaa alan parasta osaamista kylmäsiltojen katkaisussa ja suorituskykyisintä huippua erilaisten ulokkeiden eristämisessä. Schöckiltä löydät sopivan ratkaisun kaikkien parvekejärjestelmien kiinnitykseen ja kylmä-siltojen eristämiseen. Jokainen rakennetapaus suunnitellaan ja mitoitetaan yksilöllisesti yhdessä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne- ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijoiden kanssa, jotta lopullinen toteutus olisi paras mahdollinen.

Schöck Bauteile GmbH

  • Yli 50 vuoden kokemus alansa johtavana asiantuntijana kylmäsiltojen katkaisujen ja erilaisten ulokkeiden eristämisen ratkaisuissa
  • Ratkaisut kaikkien parvekejärjestelmien kiinnitykseen ja kylmäsiltojen eristämiseen
  • Rakenteet mitoitetaan yhteistyössä rakennuttajien, arkkitehtien, rakenne-ja elementtisuunnittelijoiden sekä urakoitsijan kanssa.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa:
Parvekkeiden kiinnitys- ja eristysratkaisut

Lennart Söderström

Lennart Söderström
Schöck liiketoimintayksikön vastaava. Myynti ja tekninen neuvonta.

Katso myös

Tuotteet

Parvekekannattimet ja -eristeet

Ratkaisut

Ratkaisut

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Palvelemme numerossa
0207 430 890