Etsimme HauConille kahta aluemyyntipäällikköä Pirkanmaalle

Haussa on Pirkanmaalle kaksi osaavaa aluemyyntipäällikköä betonirakentamisen tuotteiden pariin. Onko uudis- ja korjausrakentaminen sinulle tuttua puuhaa? Onko sinulla jo kokemusta betonirakentamisen tuotteiden myynnistä työmaille ja uudet haasteet kiinnostavat?

Tai sinulla on ehkä jo kokemusta esim. rakennustyömaiden vastaavan mestarin, työmaapäällikön tai työnjohtajan tehtävistä ja haluaisit nyt kokeilla toimia pöydän toisella puolen?

Olet myös kotonasi työmaalla ja tulet hyvin juttuun eri työmaiden henkilöiden kanssa. Odotamme sinulta vahvaa osaamista rakennusalalta ja työmailta. Ymmärrät, miten työmaalla asiat hoituvat ja sinulla on verkostot olemassa ja puhut samaa kieltä. Nautit päästä asiakkaiden luo työmaalle ja keskustelet mielelläsi heidän kanssaan.

HauConissa pyritään olemaan ensisijainen kumppani työmailla, rakennusteollisuudessa ja elementtitehtailla. Laadukas työ ja kumppanuus on näkynyt HauConin liiketoiminnan kasvuna. Yritys ja henkilöstö voivat hyvin ja se näkyy. Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, lue lisää alla olevasta linkistä ja laita hakemus tulemaan tai kysy lisätietoja rekrytoinnista vastaavalta konsultilta.

Ota yhteyttä Birn+Partnersin konsultti Mona-Maria Ilolaan mmi@birn-partners.com tai 044 383 3333.

Hakemuksen voi lähettää 17.4.2022 mennessä täältä >>

(https://www.birn-partners.com/job/?hr=show-job%2F138058%26locale%3Dfi_FI)

 

Vuonna 1988 perustettu HauCon-ryhmä on yksi Pohjoismaiden johtavista betonirakentamisen erikoistuotteiden ja teknisten ratkaisujen toimittajista rakennusteollisuudelle ja elementtitehtaille. Itsenäiset ja paikallisesti omistetut yksiköt toimivat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Yhteensä henkilöstöä on noin 100 ja liikevaihto n. 100 miljoonaa euroa. Suomen yhtiö on toiminut vuodesta 2012 alkaen.

Työmaa haucon
Julkaistu: 13.03.2023

Palvelemme numerossa
0207 430 890