Jaakko "Santtu" Kalliomäki aloitti yhtiössä koordinaattorina

HauConin tiimi kasvoi kesäkuussa, kun Jaakko ”Santtu” Kalliomäki aloitti yhtiössä koordinaattorina. HauConilla aloitettuaan hän on päässyt organisoimaan yhtiön tulevaa muuttoa sekä tuuraamaan kesälomalaisia esimerkiksi varaston puolella. Työtehtävät muotoutuvat vielä, mutta tulevaisuudessa Jaakko tulee ottamaan vastuuta myös markkinoinnin ja myynnin puolelta.

Rakennusala on hänelle tuttu erilaisten työpaikkojen kautta. Työkokemusta löytyy kattavasti rakennusalan erilaisista tehtävistä ja myös betonirakentamisella on oma lukunsa Jaakon työhistoriassa.

-Olen tehnyt aika pitkälti erilaisia rakennusalan hommia. Maalarintöistä, laatoittamiseen tai keittiön rakentamiseen, kaikenlaista on tullut kokeiltua. Nyt viimeisimpänä, mikä osaltaan herätti kiinnostuksen tähän pestiin, olen ollut Eskon Oy:llä injektioasentajana.

Monipuolisen työhistorian lisäksi Jaakko on suorittanut logistiikka-alan perustutkinnon sekä nyt viimeisimpänä tradenomin tutkinnon Haaga-Heliassa. Tradenomin opinnoissaan hän on perehtynyt syvällisesti markkinoinnin koukeroihin ja pääseekin hyödyntämään taitojaan tällä saralla myös HauConilla.

 -Kertynyt työkokemukseni ja tähän yhdistetty tradenomin koulutukseni eivät usein ole se kaikkein yleisin yhdistelmä. Toisaalta se oli juuri tähän pestiin sopiva ja uskon tämän toimineen ratkaisevana tekijänä HauConin valintapäätöksessä.

Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät tekevät työstä mielekästä ja kiinnostavaa. Tärkeänä hän pitää prosessien kokonaiskuvan hahmottamista ja yksittäisten tehtävien merkityksen ymmärtämistä isommassa skaalassa.

 -Kun työtehtävien merkityksen ymmärtää kokonaiskuvassa, muuttuvat hieman puuduttavammatkin työtehtävät mielekkäämmiksi. Töissä minulle tärkeää on työtehtävien vaihtelevuus ja tietynlainen vapaus. Tietysti myös hyvä porukka sekä positiivinen ja kannustava meininki on tärkeää työssä viihtymisen kannalta.

Jaakko on alun perin lähtöisin Raaseporista, mutta on viihtynyt Helsingissä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Vastapainona työlle vapaa-aika kuluu uintiharrastuksen parissa sekä musisoiden Haaveet-bändin treeneissä ja keikoilla. Kyseisessä kokoonpanossa hän toimii bändin solistina, mutta hänet on voinut bongata myös kitaristina muissa projekteissa.

Jaakko kalliomäki haucon h

Palvelemme numerossa
0207 430 890