Etsimme HauConin tiimiin työkaveria – olisitko Sinä uusi tekninen tukemme tai tunnetko sopivan henkilön?

Esitelmät ratkaisusivu thumbnail

Etsimme HauConin tiimiin työkaveria – olisitko Sinä uusi tekninen tukemme tai tunnetko sopivan henkilön?

Haussa on ”Handyman”, joka toimii betonirakentamisen asiantuntijana ja mm. hoitaa monipuolisia asiakaskäyntejä työmailla.

Työtehtävät

Pidät tarvittaessa tuoteopastuksia ja koulutuksia sekä huolehdit asiakasyhteydenpidosta työmaille. Esivalmistelet toimituksia ja autat varaston kiiretilanteissa. Teet aktiivisesti yhteistyötä myynnin ja varastomme kanssa.

Odotuksemme

Odotamme sinulta kokemusta betoniraudoittajan tai betonityöntekijän työstä ja/tai vahvaa ymmärrystä rakennustyömaan toiminnasta ja tehtävistä. Arvostamme kokemusta raudoitustyön johtamisesta. Nautit päästä asiakkaiden luo työmaalle ja keskustelet mielelläsi heidän kanssaan. Olet vahva vuorovaikuttaja ja haluat tehdä työsi hyvin. Asenteesi on kohdillaan ja löydät ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Koulutus

Rakennusalan perustutkinto tai vastaava.

Kielitaito

Englannin kielen taito sujuva.

Tarjoamme

Monipuolisen ja vaihtelevan vastuualueen, jossa pääset myös itse kehittämään omaa työtäsi. Pääset osaksi menestyvää tiimiä, jossa meitä on Suomessa nyt yhdeksän henkeä. HauConilaiset tekevät kivoja asioita yhdessä ja henkilöstöedut ovat hyvät.  Olemme joustavia ja tuemme kehittymistä ja kouluttautumista.

Mikäli haluat kuulla paikasta lisää, ota yhteyttä Birn+Partnersin konsultti Mona-Maria Ilolaan mmi@birn-partners.com tai 044 383 3333. Voi lähettää hakemuksen 17.4.2022 mennessä täältä.

 

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä myös:

Linda Ilolander
HR Business Partner / Researcher
Puhelin.: +358 40 6610 618

 

Vuonna 1988 perustettu HauCon-ryhmä on yksi Pohjoismaiden johtavista betonirakentamisen erikoistuotteiden ja teknisten ratkaisujen toimittajista rakennusteollisuudelle ja elementtitehtaille. Itsenäiset ja paikallisesti omistetut yksiköt toimivat Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Yhteensä henkilöstöä on noin 100 ja liikevaihto n. 100 miljoonaa euroa. Suomen yhtiö on toiminut vuodesta 2012 alkaen.

Palvelemme numerossa
0207 430 890