K-Form muovinen valurajaaja/liikuntasaumalaite

Ftalaatittomasta PVC:stä valmistettu K-Form-valurajaaja on rakennusalalle kehitetty edullinen, tehokas ja  ympäristöystävällinen vaihtoehto teräs- ja puumuoteille.
Tukevat ja kevyet K-Form-valurajaajat valmistetaan 100-prosenttisesta kierrätetystä PVC:stä. Niitä ei poisteta valamisen jälkeen. K-Form valurajaaja voidaan sahata paikan päällä sopivaan kokoon, ja niiden pohjalaipassa on esiporatut reiät kiinnitystä varten. Patentoidussa K-form-järjestelmässä on lisäksi ylälista, joka voidaan irrottaa valusaumojen tiivistämistä varten, sekä erityiset päätyliitokset helppoa ja nopeaa asennusta varten. 

Järjestelmä takaa laadukkaat työ- ja liikuntasaumat ja sopii kaikenlaisten betonilattioiden valuihin.
K-Form- valurajaajia K135, K85 ja K35 käytetään teräsmuotin sijasta paikoissa, joihin tarvitaan laajenemissaumoja. Lisäämällä Schöckin Liikuntasaumatapit tai -karat saadaan kustannustehokas ja monikäyttöinen liikuntasaumalaite.

 

K-form ajankohtaista

Palvelemme numerossa
0207 430 890